Kerkohet Punonjes Marketingu

 • Tiranë
 • 687
 • Tiranë
 1. Kerkohen Punonjes Marketingu Online

  Mundesi Punesimi Part -time. Preferohen femra te moshes 25-55 vjec.

  A ke deshire te punosh ( ose nevoje) te shtoshe te ardhurat e tua, te punosh ne menyre te pavarur .
  Te perdoresh kohen tende te lire , per te bere me teper para
  Te jesh ti te vendosesh me ke ti do te punosh,kur do te punosh dhe sa ore do te punosh
  Te krijosh kontakte te reja , dhe mundesi te reja per vetem dhe te tjeret

  Ju lutem kontaktoni ne numer tel; 0693676507
  Adresa: Tirane