Kerkohet Programues

 • Tiranë
 • 930
 • Tiranë
 1. ConData kërkon të punësojë Programues
  1. Te merret me mirëmbajtjen aktuale të sistemit në përdorim dhe të zhvillojë aplikacionin mobile për iOS/Android.

  2. Të ketë përvojë me JavaScript libraries, kryesisht React, si dhe në AJAX, PHP/MySQL dhe C++/Rest Api, HTML5 dhe CSS.
  3. Të dizenjojë strukturën e aplikacionit mobile.
  4. Punë me kohë të plotë nga e hëna në të premte, me kontratë të rregullt.

  5. Paga 500 Euro + Bonus.
  Kontaktoni
  Adresa: Rruga Kajo Karafili, pranë il Gusto Bistro, Tiranë
  Tel: +355 68 54 77 111
  E-mail: [email protected]
  ➡️Tag personin qe mund t’i interesoje.