Kerkohet Piegator

  • Durrës
  • 500
  • Durrës
  1. Kompani italiane kerkon te punesoje PIEGATOR per MAKINERI AUTOMATIKE
    Kerkojme korrektesi ne pune dhe ofrojme kushte te mira pune, page e kenaqshme dhe siguracione te paguara.
    Adresa: Lagja 15, rruga “Miqesia”, Durres
    Per informacion kontaktoni: 0692406312