Kerkohet Frezator

  • 668

Ofroj Vend Pune FREZATOR

Kompani italiane kerkon te punesoje FREZATOR.

Kushte te mira pune, page e kenaqshme dhe siguracione te paguara.
Adresa: Lagja 15, rruga “Miqesia”

Per informacion kontaktoni: 0692406312