Kerkohet Perfaqesues/e Mjeksor/e

 • 583
 1. Farmaworld kerkon te punesoje Perfaqesues/e mjekesor/e me orar te plote per artikujt e saj.

  Kerkesat:
  • Eksperienca ne kete fushe perben avantazh, si dhe te kete aftesi te mira komunikimi.
  •Te kete njohuri ne gjuhen Angleze dhe Italiane.
  •Pagesa etj do te diskutohen gjate intervistes.
  •Kontrata sipas kodit te punes ne fuqi.

  Kandidatet e interesuar te dergojne e-mail ne [email protected]
  Vetem kandidatet e perzgjedhur do te lajmerohen per nje interviste.