Kerkohet Operator/e

 • 151
 1. @njoftime_pune_vende_pune
  Kerkohet Operator/E Turistike

  Behu pjese e Vea Travel – Tur Operator!
  Pozicion i lire pune: Operator Turistik

  Kriteret e kanditatit/es
  – Eksperience ne fushen e turizmit
  – Arsimi i larte
  – Njohje shume te mira te sistemeve B2B online
  – Perdorimi i avancuar i Ms World, Ms Excel dhe paketave te ngjashne. Preferohet Typing i shpejte.
  – Gjuhe e huaj perben avantazh
  – Aftesi te mira ne shitje, komunikim dhe organizim.

  Nese jeni te interesuar dhe i permbushni kriteret e mesiperme dergoni CV tuaj ne adresen [email protected]