Kerkohet Nd Saldator

  • Tiranë
  • 1 073
  • Tiranë
  1. Kerkojme te punsojmë Ndihmes Saldator.

    Ofrohen Kushte te mira pune si dhe pagese e kenaqshme. Preferohet me eksperience pune.

    Adresa: Tirane
    Tel: 0683244179