Kerkohet Murator & Shofer

 • Tiranë
 • 281
 • Tiranë
 1. 🔴KERKOHEN PUNTOR NDERTIMI DHE SHOFERA KAMIONI NE MALTE.
  🔵 (PUNESIM URGJENT)
  ☑️▶️▶️Ofrohet kontrate pune 1 vjecare.
  ☑️▶️▶️Dokumentacion.
  ☑️▶️▶️Pushime vjetore.
  ☑️▶️▶️Sigurim shendetsor.
  ☑️▶️▶️Aplikantet duhet te zoterojne patenten perkatese.
  ☑️▶️▶️Aplikantet duhet te kene eksperience dhe pashaporte te vlefshme.
  CEL:0699640000
  ADREDSA: BLLOK, Tirane
  FACEBOOK: Connect Europe