Kerkohet Agjente

  • 301
  1. Kerkojme agjente shitjesh (femer). Perparesi eshte eksperienca ne fushen e reklamimit dhe shitjeve por jo domosdoshmeri.

    Ofrojme kushte te mira pune dhe komisione te larta.
    Vajzat e interesuara te kontaktojne ne nr

    Tel: 0688556044
    Adresa: Garden City, perballe Casa Italias.