Kerkohet Montazhier

 • 1 103
 1. Ofrohet Vend Pune • Montazhier
  Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e poshtelistuara :
  1. Të përgatisë montazhe (video dhe foto) sipas kërkesave
  2. Te zoteroje programet Adobe Premiere, After Effect, Photoshop
  3. Te kete aftesi kreative per dhenien e ideve dhe zgjidhjeve te reja.
  4. Te krijoje marredhenie shume te mira me koleget dhe eproret.
  5. Eksperienca ne pune, perben prioritet.

  Benefitet:
  – Page konkuruese + shperblime sipas objektivave
  – Ambient komod dhe miqesore

  Personat te interesuar te dergojne CV dhe Portfolio ne: [email protected]
  Cel. : 069 70 52 777