Kerkohet Farmaciste

  • 822
  1. Kerkohet drejtuese teknike ne farmaci dhe studente qe duan te kryejne praktike dhe te punojne me kohe te pjesshme, student te vitit te fundit per degen Farmaci.

    Te interesuarat te kontaktojne ne nr
    Tel: +355 69 915 0093