Kerkohet Mobilier

 • 395
 1. @njoftime_pune_vende_pune
  Ofrohet Pune Ne Mobileri

  Kerkoj marangoz me eksperienc pune dhe ndihmesa me ose pa eksperienc.

  Ofroj pagen 30 mij lek dita + sigurime te pagujtme per marangozin me eksperienc.
  Ofroj pagen 400-500 mij lek per ndihmesat.
  Puna eshte 8 orarshe, e diela pushim.

  Punishtja ndodhet ne Tirane tek zona e astirit mbas lokalit dy palmat.
  Numri i kontaktit 0697587707