Kerkohet Agjente Telefonik

 • 132
 1. @njoftime_pune_vende_pune
  Kërkojmë Agjentë Telefonik Spanjisht Dhe Greqisht.
  Kërkojme 50 agjentë telefonik në gjuhen spanjolle dhe greke me eksperience të mëparshme.

  Disponibilitet full time 10:00-19:00
  Kërkojm staf bashkpunues dhe te motivuar.
  Ofrojme page baze + bonuse+ % per çdo shitje.
  Trajnime të vazhdueshme dhe ngritje ne detyre .
  Kompani e licensuar

  Adresa: Komuna Parisit
  ☎️0685391424