Kerkohet Menaxher

  • Tiranë
  • 693
  • Tiranë
  1. Kerkojme te punesojme Menaxher ose menaxhere supermarketi qe te kete te pakten 2 vite ekperience pune. Kushet e punes jane shume te mira dhe paga eshte e negociueshme.

    Adresa: Don Bosko, Tirane
    Tel: 00355692052451