Kerkohet Kuzhinier/e

  • Tiranë
  • 936
  • Tiranë
  1. Ofroj Vend Pune Kuzhinier / Kuzhiniere
    Shoqeria Viaggiare e Sorridere shpk, lider ne fushen e turizmit dentar kerkon te punesoje nje kuzhinier/e, i/e specializuar ne gatime tradicionale. Paga dhe kushtet e punes shume te kenaqshme.

    Te interesuarit/rat te dergojne nje CV ne adresen e email [email protected] ose te kontaktojne ne nr e tel +355699347059

    Rruga e Bogdaneve, P. 11 – Tirane – Albania