Kerkohet Kamarjere & Pjatalarese

  • Durrës
  • 446
  • Durrës
  1. Kerkojme kamarjere dhe pjatalarese.
    Page e kenaqeshme dhe kushte te mira pune.
    Adresa Plazh Durres.
    Tel: 0682057744