Kerkohet Fadromist

 • Tiranë
 • 1 920
 • Tiranë
 1. Ofroj Vend Pune Manovrator (Fadromist)
  Kriteret dhe Kualifikimet:

  1. Te jene te pajisur me deshmi te Aftesise Profesionale.

  2. Te kete mbi 2 vjet eksperience ne kete fushe.

  3. Aftesi te perballoje cdo lloj situate ne pune ,aftesi shume te mira komunikimi dhe te punuari ne grup.

  Adresa: Tirane
  Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e emailit: [email protected]