Kerkohet Ekonomiste

 • Tiranë
 • 705
 • Tiranë
 1. Maxbrand Albania kerkon te punesoje:
  Ekonomiste me kohe te plote.

  Kushtet:
  1. Te kete experience pune si ekonomiste, minimalisht 1 vit
  2. Te njoh shume mire programin Excel
  3. Te jete e mireorganizuar dhe vetemotivuar
  4. Te jete fleksibel per detyrat qe i ngarkohen
  5. Te kete perfunduar fakultetin ekonomik

  Perben avantazh:
  1. Te kete ndjekur aplikim ne tendera institucionesh
  2. Te kete punuar ne kompani prodhimi (veshjesh ose artikuj te tjere prodhimi)
  *Paga dhe detaje te tjera te punes do ju komunikohen gjate intervistes!

  Dergoni CV ne adresen e emailit: [email protected]

  Web: www.maxbrand.al ose www.veshje-pune.al

  Adresa: Astir, Tirane

  Tel: 0697770002
  Insta @maxbrandalbania