Kerkohet Ekonomiste

 • Durrës, Tiranë
 • 1 548
 • Durrës, Tiranë
 1. KMY Kërkon të punësojë Ekonomiste. Kerkohet me eksperience pune
  Supermarketi per Tirane dhe Durres
  Paga e kenaqshme dhe Kushte te mira pune

  Te interesuarat te kontaktojne ne:
  Email: [email protected]
  Telefon: 0689027049