Kerkohet Bukepjekes/e

 • 683
 1. Kompania ATDG (Art and Tourism Development Group), kërkon të punësojë punonjës në pozicionin e: Bukëpjekës/e

  Përshkrim i përgjithshëm
  Bukëpjekësi gatuan dhe përgatit të gjitha llojet e produkteve të brumit sipas recetave. Bëjnë kontrollin e cilësisë dhe të sasisë së produkteve si dhe kontrollojnë standardet e shërbimit.

  Detyrat dhe Përgjegjësitë:
  Kryejnë punët e kërkuara në prodhim;
  Kryejnë gatimin në mënyrë të pavarur të të gjitha llojeve të produkteve të brumit;
  Kontrollojnë furrën, linjën e makinës së paketimit dhe mikserit;
  Bëjnë përgatitjen e produktit sipas recetave;

  Kualifikimet dhe Aftësitë:
  Të kenë mbaruar kurse ose të zotërojnë kualifikime në lidhje me këtë pozicion;
  Të kenë eksperiencë pune në këtë pozicion të paktën 3 vjet;
  Ruajtja e standardeve të higjenës personale gjatë gjithë kohës në punë;
  Të kenë aftësi shumë të mira komunikimi;

  Aftësi për të punuar në grup;
  Fleksibilitet me orarin e punës;

  Ofrohet:
  Pagesë e kënaqëshme
  Shënim: Ju lutem të interesuarit të specifikojnë pozicionin e tyre të punës gjatë aplikimit!

  Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: [email protected] ose të kontaktojnë në numrin e

  Tel. 0686082912
  Vendi i punësimit: Kodra e Diellit 1