Kerkohet Agjnet Imobiliare

 • Kamëz
 • 780
 • Kamëz
 1. Apliko tani per t’u bërë pjesë e zyrës më të re RE/MAX Diamond ( në Kamëz), pjesë e rrjetit më të
  madh të agjencive imobiliare në Shqipëri dhe në botë!
  Pozicionet vakante: Konsulent/e Imobiliare M/F

  Kriteret e kërkuara:
  1. Mosha mbi 21 vjeç.
  2. Arsim i mesëm ose i lartë.
  3. Eksperienca e mëparshme në shitje përbën avantazh.
  4. Të ketë dëshirë dhe vullnet për t’u rritur profesionalisht.
  5. Aftësi të mira komunikimi.
  6. Njohja e gjuhëve të huaja përbën avantazh.
  Askush në botë nuk shet më shumë prona se RE/MAX.
  Dërgoni CV-në tuaj në: [email protected] me subjekt: Konsulent Imobiliar