Kerkohet Agjnet

  • 660

KERKOHEN AGJENT FTD ITALISHT
✔Kandidatët idealë duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme:⁣
•Të kenë aftësi shumë të mira në gjuhën Italiane.
•Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese dhe bashkëpunuese.
•Eksperienca përbën avantazh.
✔Çfarë të ofrojmë ne:
• Kontrata të rregullta dhe siguracione 100%
•Trajnime të vazhdueshme për të pasur performancë dhe produktivitet më të lartë në punë.
Adresa:
Qendra Zayed Business Center, Rruga: Andon Zako Çajupi, Kati i dytë
Dërgo CV: [email protected] | +355692041808