Kerkohe Kamarier/e

 • 523
 1. Ofrohet Vend Pune Kamarier/E
  Restorant “Te Nona” me vendndodhje ne Rezidencen “Kodra e Diellit 2” Kërkon: Kamarier/e

  Detyrat dhe Përgjegjësitë:
  • Të kenë një paraqitje korrekte dhe pozitive për të gjithë klientët;
  • Përgjegjës në dhënien e një shërbimi profesional, miqësor dhe të kujdesshëm në cdo kohë për të gjithë klientët;
  • Garantojnë një shërbim shumë të mirë në bar;
  • Të promovojnë në mënyrë profesionale produket dhe shërbimet që ofron bari;
  • Të kenë frymë pozitive në punë në çdo kohë;
  • Sigurojnë një ambjent të pastër, dhe të organizuar të punës;
  • Përgjëgjës për llogaritjen saktë të faturës dhe të pagesës;
  • Në rast të kërkesave të veçanta komunikojnë me menaxherin;

  Kualifikimet dhe Aftësitë:
  • Të kenë përvojë pune jo më pak se 1 vit në këtë profil;
  • Të kenë kujdes në shërbim për të shmangur cdo aksident të mundshëm;
  • Ruajtja e standardeve të higjenës personale gjatë gjithë kohës në punë;
  • Aftësi shumë të mira komunikuese;
  • Etikë profesionale dhe aftësi për të punuar në grup;
  • Të kenë njohuri të mira të gjuhës Angleze, gjuhë të tjera përbëjnë avantazh;
  • Fleksibilitet me orarin e punës;

  Ofrohet:
  • Pagesë konkuruese

  Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: [email protected] ose të kontaktojnë në numrin e Tel. 0682049149