Shitet ambjent biznesi ne Elbasan.
E përdorur

  • Elbasan
  • 240
  • Elbasan

Okazion!

Shitet ambjent biznesi ne Elbasan. Me tapi dhe hipoteke.

Adresa:Lagja partizani,Rruga Ismail Zyba

Ambjenti i brendshem 20 m² pa perfshir veranden.

Çmimi 25 000 €
Tel: 0693857155