Vile

 • Vlorë
 • 149
 • Vlorë
 1. SHITET!Vile (E mobiluar)
  Vendodhja:Vlore,Rruga “16 shtatori”,200 metra larg detit (plazh i vjeter).
  Metra:500m² truall dhe 144m2 ndertese me certifilat dhe 500m2 posedim pacertifikat.
  Çmimi:350000€
  Tel:0685102857
 2. FOR SALE Villa (Furnished)
  Location: Vlora, “September 16” Street, 200 meters from the sea (old beach).
  Meters: 500m² land and 144m2 building with certificates and 500m2 possession of certificates.
  Price: € 350,000
  Tel: 0685102857