Oferte

 • Tiranë
 • 575
 • Tiranë
 1. Oferte Maskarina 3D per drejtimin e dhembeve pa tela dhe shpejt!
  🟢 Mundesi Pagese me Keste 0% interes.
  Kontakto @dentists.al
  ❤☘️✅Menyra me e re e trajtimit te malokluzioneve dentare te lehta deri ne te moderuara, per pacient qe kane problem mbajtjen e aparatit ortodontik tradicional(tela) dhe nuk kane mundesi ardhjen e shpeshte ne klinike per vizita. 🎯Ideale per paciente qe kane pune te perditshme ne publik apo nuk duan qe tju duket aparati gjate trajtimit. 💥maskerinat sigurojne komfort, efiksasitet dhe jane super estetike.
  🎯Adresa: Tirane, Albania
  ☎Rezervo viziten ne :
  Cel: 0693766655
  📧
  Email: [email protected]