Objekt me qera 3000 m2 Autost. Tr-Dr km1
Me qera

  • Tiranë
  • 555
Price: 5,000.00Euro - 6,000.00Euro
  • Tiranë

Jepet me qera nje objekt me super vendndodhje ne hyrje te autostrades industriale Tirane – Durres km1
Objekti ka gjithesej 1050 m2 dhe 2000 m2 truall. I ndare ne 3 kate 350m2 kati plus hapsire per magazinim mbrapa 1000 m2 dhe hapsire parking para objektit 1000 m2. Vendndodhja shum e favorshme per biznes sapo kalon tregun agro-ushqimor Tirane. Objekti jepet ne muaj komplet objekti me hapsirat para dhe mbrapa.Per me shume informacione na kontaktoni ne 0682960583.

Details

: