Mundesi Punesimi

 • 769
 1. ● Mundësi punësimi ●

  Përgatitjet për vitin e ri shkollor 2021-2022 kanë nisur dhe Green Education Albania vazhdon me procesin e punësimit të mësuesve të apasionuar pas mësimdhënies dhe që janë të gatshëm të kultivojnë vlera në brezat e rinj.⠀

  Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të dërgojnë aplikimet e tyre.

  ■ Procedura e aplikimit ■
  1.Dërgoni CV-në tuaj në emailin [email protected]
  2. Në subjektin e email ju lutemi shënoni [Emër Mbiemër – Pozicioni]
  3.Emërtoni dokumentin e CV-së tuaj sipas formatit [Emër Mbiemër – pozicioni]
  4. Nëse keni pyetje telefononi në numrin +355697014290
  5.Të gjithë kandidatët në momentin e aplikimit do të marrin një email konfirmimi.
  6.Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të marrin një email të dytë në lidhje me detajet e procesit të intervistës.

  Apliko tani dhe bashkoju ekipit të TES