Kerkohet Zgarist

  • Tiranë
  • 539
  • Tiranë
  1. Njoftim Pune: Zgara Fatosi (Pazari i Ri) kerkon Zgarist. Preferohet me eksperience pune.
    Paga dhe kushtet e punes te kenaqshme.

    Te interesuarit te kontaktojne ne: +355684035072