Kerkohet Xhenerik & Bojaxhi Makinash

  • Tiranë
  • 746
  • Tiranë
  1. HMK Auto Servis Kerkon Xhenerik, Stukator dhe Bojaxhi Makinash. Preferohen me eksperience pune.
    Adresa: Rruga e Elbasanit, Tirane
    Tel: +355 68 237 3028