Kerkohet Staf Punonjesish

 • 479
 1. Kerkohet Staf Punonjesish Per Hotel / Restorant
  Ne jemi nga hotelet me prestigjoze ne durres dhe kerkoj te zmadhojme ekipin tone:
  Kerkojme:
  – SANITARE
  – KUZHINJER
  – ND/kuzhinjer
  – Kamarier
  – Banakier
  – Mirmbajtes
  Pagat nga me konkuruese interesuar per afera afatgjate pune.
  Tel: +355693334300