Kerkohet Staf

  • Tiranë
  • 514
  • Tiranë
  1. Market Joena Kerkon te Punesoje Staf. Kasiere, Sistemuese, Kasap dhe Punonjese Bulmeti.

    Adresa: Rr. “Frederik Shiroka”, prane kolegjit Turk, Tirane

    Tel: 0694031416