Kerkohet Staf

 • 737
 1. Kompania e njohur Amerikane, BURGER KING® e pranishme në rreth 100 shtete të botës kerkon staf per Restorantet e saj edhe ne Shqiperi. Punonjësit do të kenë prioritet mikëpritjen e klientëve, marrjen e porosive si dhe përgatitjene ushqimit.Të asistojnë në operacionet e përditshme të Restorantit dhe të sigurojnë pastërtinë epërgjithshme të tij.
  Kërkesat:
  • Të jeni të orientuar në shërbimin ndaj klientit;
  • Të jeni të motivuar të punoni ne grup;
  • Të jeni të gatshëm të punoni me orar fleksibël;

  Eksperience në këtë lloj industrie është e preferueshme.

  Ne ofrojme kushte të shkëlqyera pune, pagesë konkuruese, 2 ditë pushim në javedhe mundësi zhvillimi në karrierë.

  Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në në adresën emailit: [email protected]

  Vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen.