Kerkohet Solial Media Manager

 • 590
 1. Të pëlqen të punosh në një ambient frymëzues dhe motivues? Të rritesh profesionalisht dhe të sjellësh ide
  të reja? Ke dëshirë dhe pasion të punosh në një sektor
  kreativ?
  Nëse ke eksperiencë me Social Media Marketing kjo është
  mundësia që prisje!
  Kualifikimet/Kërkesat:
  Të dijë anglisht
  Dëshirë për të mësuar
  Të ketë eksperiencë pune
  Njohuri shumë të mira të Marketingut Dixhital (Instagram,
  Facebook, LinkedIN etj)
  Kreativitet dhe pasion për punën që bën
  Njohuri shumë të mira në drejtshkrim (shqip & anglisht)
  Aftësi të të menduarit kritik dhe zgjidhjes se problemeve
  Aftësi të mira komunikuese dhe bashkëpunimi me pjesën
  tjetër të stafit
  Shkolla për Marketing ose Gazetari përbën avantazh por
  nuk është kusht
  APLIKO TANI!
  Dërgo menjëherë një CV tënde në [email protected]