Kerkohet Shofer Kamioni

 • Durrës
 • 679
 • Durrës
 1. SA-ENIS Group kerkon te punesoje
  Shofer kamioni.

  1. Me eksperience dhe me vendbanim ne Durres
  2. Te jete i paisur me patente CE dhe karte tahografi

  Kontaktoni:
  Adresa: Durrës
  Telefon: +355 68 209 4505 / +355 68 603 0290
  ➡️Tag personin qe mund t’i interesoje.