Kerkohet Shofer

  • Durrës
  • 644
  • Durrës
  1. Pershendetje, ne qoftese jeni te interesuar per pune (shofer kamioni) dhe jeni me vendbanim ne Durres, kemi vende te lira pune .

    Preferohet shofer qe te kene pasur eksperience te meparshme me kamion .

    Kontakt : +355682094505 / +355686030290