Kerkohet Shitese Lulesh

  • 120
  1. @njoftime_pune_vende_pune
    Kerkohet SHITESE LULESH te PRERA, (preferohet me EKSPERIENCE). Paga nga 60.000 leke(reja) – 20.000 leke(reja) sipas EKSPERIENCES dhe PERKUSHTIMIT ne Pune.

    Adresa: prane Kinema AGIMI pergjate UNAZES se Vogel te Pallatet Agimi.

    Cel: 0688661480