• Tiranë
 1. Kerkohet shitese dyqani.
  Dyqani eshte dyqanj pijesh italiane.

  Kriteret e shiteses ;
  1. Gjuha italisht dhe anglisht, ( pasi do jete ne kontakt dhe me te huaj)
  2. Eksperience te meparshme si shitese
  3. Aftesi te mira per menaxhim rrjetesh sociale dhe telefonatash ne dyqan ne raste porosie.
  4. Mjafton deshira e mire per pune dhe vullnet.

  Paga e kenaqshme plus perqindje per cdo shitje!
  Adresa: Tirane
  Tel. +355676347995