Kerkohet Shites

 • 546
 1. Kompania Gjermane Po Zgjeron Stafin E Saj Dhe Po Kerkon Perfaqesues Shitjesh
  Ajo qe ofrojme ne :
  -Kushte komode pune
  – Pagesa sipas standarteve Europiane
  – Mundesi rritje, trajnime brenda dhe jashte vendit.
  Ajo qe duhet te keni ju :
  – Te jeni te komunikueshem
  – Mosha 20-45
  – Te dispononi patente + makine personale.
  Nese jeni i interesuar mund te na kontaktoni ne nr : 0683137070