Kerkohet Sanitare

 • Vlorë
 • 832
 • Vlorë
 1. ☆Ofrohet Vend Pune Si Sanitare
  Vendndodhja: Dhermi, Guesthouse Xh&M

  Periudha: Qershor deri ne Shtator
  Info: Fjetja dhe ushqimi jane te perfshira
  Te interesuarit te na kontaktojne.

  Tel: +355697007900