Kerkohet Sanitare

  • Tiranë
  • 537
  • Tiranë
  1. Kompania Eurokonstruksion kerkon te punesoje Sanitare me kohe te plote paga e kenaqeshme dhe me siguracione
    Adresa: Rr Leke Zaharija Sharre prane FNSH
    Tel: 0692235134