Kerkohet Saldator

  • Tiranë
  • 508
  • Tiranë
  1. Ofroj Vend Pune Per Saldator
    Kompania Eurokonstruksion kerkon te punesoje saldatore me ekseperjence qe te dije te saldoje me Mig (argon) dhe Tig.
    Rroga shume e kenaqeshme me siguracione dhe meritokraci. Adresa: Tirane
    Tel: 0692235134