Kerkohet Rrobaqepse

  • Tiranë
  • 882
  • Tiranë
  1. Atelie Kerkon te punesoje Rrobaqepese Specialiste. Me eksperience pune te gjate.

    Paga dhe kushte pune te kenaqshme.

    Adresa: Tirane
    Tel: 0692384374