Kerkohet Roje Bregdetare

 • 470
 1. Ofrohet punë për sezonin e ri turistik në plazh për Roje Bregdetare.
  1. Kërkohen të interesuar serioz
  2. Paga minimale 500 euro ushqim dhe fjetje
  3. Plazhi ndodhet në Ulqin në plazh të madh.

  Kontaktoni
  Viber: 0038268502035
  ➡️Tag personin qe mund t’i interesoje.