Kerkohet Receptioniste

  • Tiranë
  • 377
  • Tiranë
  1. Kerkohet Receptioniste Hoteli Ne Tirane
    Apart-Hotel ne Tirane. Kandidatja duhet te dije Anglisht dhe te kete aftesi te mira komunikuese.
    Pozioni mund te jete i pershatshem edhe per studente. Eksperienca e meparshme nuk eshte e domosdoshme.
    Tel: 0692089061