Kerkohet Recepsionist/e

 • 2 221
 1. Ofrohet Vend Pune Recepsionist Ose Recepsioniste
  MAREA RESORT pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar kërkon: Recepsionist (m/f)

  Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere:
  • Diplomë Universitare në Hoteleri Turizëm ose Gjuhët e Huaja përbën avantazh;
  • Të kenë minimumi 1 vit eksperiencë pune në pozicion të ngjashëm;
  • Të njohin shumë mirë gjuhën angleze dhe italiane (kusht i domosdoshëm), njohja e një gjuhe të tretë përbën avantazh;
  • Të kënë aftësi shumë të mira komunikuese, të dinë të drejtojnë punën në grup;
  • Të jenë të paraqitshëm;
  • Të njohin paketën Microsoft Office;
  • CV-të të shoqërohen me foto;
  • Të jenë korrektë;
  • Aplikantet duhet të jenë me vendbanim në Kavajë ose zonat përreth;

  Ofrohet:
  • Pagesë konkuruese
  Shënim: Ju lutem të interesuarit të specifikojnë pozicionin e tyre të punës gjatë aplikimit!

  Aplikantet të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: [email protected]