Kerkohet Recepsionist

  • Tiranë
  • 612
  • Tiranë
  1. Kerkohet Recepsionist Hoteli Ne Tirane

    Ofrohet vend pune ne recepsion, hotel me 3 yje. vetem me anglishte perfekte.8 ore ne dite dhe 7 dite ne jave. preferohet me eksperience te meparshme.

    Adresa: Tirane

    Ju lutem me telefononi dhe jo aplikim ne whatsapp +355696512008