Kerkohet Puntore Gipsi

 • Tiranë
 • 589
 • Tiranë
 1. Kërkojme të punësojmë Punetor Gipsi dhe Allcie.

  Page e kenaqshme. Kushte te mira pune.

  Adresa: Mbrapa policise Bashkiake, Tiranë
  Tel: 0692050360
  Email: [email protected]