@njoftime_pune_vende_pune
Kërkojmë Punetorë Në Mobileri

Kerkoj maraFaleminderitngoz me eksperienc pune dhe ndihmesa me ose pa eksperienc.


Ofroj pagen 30 mij lek dita + sigurime te pagujtme per marangozin me eksperienc.
Ofroj pagen 400-500 mij lek per ndihmesat.
Puna eshte 8 orarshe, e diela pushim.

Punishtja ndodhet ne Tirane tek zona e astirit mbas lokalit dy palmat.
Numri i kontaktit 0697587707.