Kerkohet Puntore

  • 423
  1. Kerkojm nje puntor ose nje cift. Te punojn ne blektori dhe buqesi, ne nje ferme ne Sukth, Durres.
    Te flen edhe ushqehen ne ferme, me gjitha shpenzimet e hequra. Kundrejt pagese ose te ndahet prodhimi. Nese jeni te interesuar, ose njihni dike te pa streh kontaktoni ne nr e tel. Faleminderit.
    Tel: +355688323793